Προσφορές

Είμαστε ευτυχείς που έχετε επιλέξει να περάσετε τις διακοπές σας στο ξενοδοχείο Aris Caves στην Οία, Σαντορίνης


Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας


Κάντε κράτηση νωρίς

Κάντε κράτηση online ή ρωτήστε το Aris Caves για να κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας με τιμές «Early Bird 2016». Οι τιμές ισχύουν από την 1η Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2016. Οι προσφορές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των καταλυμάτων. Οι τιμές είναι ανά διανυκτέρευση. € 40 για κάθε επιπλέον ενήλικα και € 25 για κάθε επιπλέον παιδί έως 11 ετών. Για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας το 50% του συνόλου της κράτησης θα χρεωθεί και δεν επιστρέφεται!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ


Ταξίδι στο όνειρο

Για έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος ή για τον εορτασμό της επετείου σας επισκεφτείτε Aris Caves στη Σαντορίνη. Εξασφαλίστε έκπτωση -10% για τον τιμοκατάλογο Fully Flexible και για όλους τους τύπους δωματίων. Επιπλέον προνόμια: ΟΧΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ Πολλές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες χρεώνουν επιπλέον κόστη για τις κρατήσεις. Εμείς όχι! Επικοινωνήστε μαζί μας μαζί με τις λεπτομέρειες της κράτησής σας να εξασφαλίσετε την προσφορά μας.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ


Μπόνους διαμονής

Έχουμε εξασφαλίσει εκπτώσεις μπόνους για εσάς, μόνο όταν κάνετε την κράτησή σας μέσα από την ιστοσελίδα μας. Mετά την κράτηση, επικοινωνήστε μαζί μας με τα στοιχεία της κράτησή σας για να εξασφαλίσετε εκπτώσεις σε είδη δώρων, στο φαγητό σας και σε διάφορες δραστηριότητες. Επιπλέον προνόμια: ΟΧΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ. Πολλές ιστοσελίδες ταξιδίων χρεώνουν επιπλέον κόστη για κρατήσεις. Εμείς όχι! Επικοινωνήστε μαζί μας με τα στοιχεία της κράτησής σας για να εξασφαλίσετε την προσφορά μας.

BOOK NOW

Δείτε επίσης