Η γαστρονομία της Σαντορίνης

Τι γεννιέται, όταν το Αιγαίο συναντά την ιδιαιτερότητα των ηφαιστειακών εδαφών;

scroll

Τι γεννιέται, όταν το Αιγαίο συναντά την ιδιαιτερότητα των ηφαιστειακών εδαφών; Μοναδικά προϊόντα γαστρονομίας. Δοκιμάστε το άνυδρο Σαντορινιό τοματάκι, τη φάβα, την κάπαρη, τη λευκή μελιτζάνα. Εδώ, οι σεφ πειραματίζονται, παντρεύοντας τις παραδοσιακές συνταγές με τη μεσογειακή κουζίνα και αναδεικνύουν τη Σαντορίνη σε μοναδικό γαστρονομικό προορισμό στο Αιγαίο.

Πηγή : www.discovergreece.com